Voorbeelden

Deze apps hebben wij ontwikkeld voor diverse opdrachtgevers.

NXP TagWriter

NXP TagWriter - De "industry-standard" NFC app

Near Field Communication of ook wel NFC is een techniek waarmee op zeer korte afstand signalen door de lucht kunnen worden verstuurd. Meestal wordt dit genoemd in combinatie met draadloos betalen maar er zijn legio mogelijkheden voor de techniek. TagWriter geeft mensen de mogelijkheid te geven er zelf mee aan de slag te gaan. De app heeft inmiddels tienduizenden downloads.

Talk of the Town

Talk of the Town - Een entertainment app met QR codes en Bump

Talk of the Town is de iPhone versie van cLocked. Bij deze app is samengewerkt met een partner die de graphics en look&feel voor zijn rekening nam. Talk of the Town ondersteunt in tegenstelling tot cLocked geen NFC aangezien Apple zich daar nog op beraadt maar in ruil daarvoor wordt Bump ondersteund.

cLocked

cLocked - Een entertainment app met QR codes en NFC

cLocked is een entertainment app waarmee mensen een berichtje kunnen aanmaken dat "op slot" blijft tot de tijd die zij aangeven. Vervolgens kunnen ze dit berichtje versturen van telefoon naar telefoon m.b.v. QR code of NFC. Ook kunnen berichtjes geschreven worden op NFC tags. Je kan dit bijvoorbeeld gebruiken voor een prijsvraag, feestje, etc.

Zakelijk Rijden

Zakelijk Rijden - rittenadministratie

Zakelijk Rijden is een platform bestaande uit een web applicatie en mobiele applicaties waarmee rittenadministratie gedaan kan worden. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt voor administratie van privé en zakelijke kilometers en voor fleet management.

Mystery

(NDA)

Voor een groot bedrijf dat onderzoek verricht is door ons een app voor de zorgsector ontwikkeld die draait op een Android 10" tablet. De app komt samen met een door hetzelfde bedrijf ontwikkelde sensor. Deze sensor wordt gebruikt om biometrische informatie uit te lezen en in combinatie met vragen die aan de gebruiker gesteld worden, een advies te kunnen geven. De app communiceert met de sensor via Bluetooth. Hij zorgt voor detectie van de aanwezigheid van de sensor, opstarten ervan, het doen van metingen en het presenteren van resultaten aan de gebruiker. Om de benodigde berekeningen op de sensordata (waaronder een FFT) te versnellen werd een stuk native code geschreven waarmee een factor 5 versnelling bereikt werd.

Adres

Johan Frisostraat 9
5246 TG Rosmalen


t
e