Hoe wij werken

Wat kunt u verwachten van onze samenwerking?

Consultatie

Consultatie vooraf

Op het moment dat u ons benadert heeft u waarschijnlijk een globaal idee voor uw app.

In de eerste fase werken we samen zodat helder wordt wat dit idee is en wat de randvoorwaarden zijn:

  • Welke platforms moeten worden ondersteund?
  • Is er een server component?
  • Zijn er randapparaten waarmee gecommuniceerd moet worden?
  • Wat zijn eventuele belangrijke deadlines?
  • Wat is er voor u nog meer van belang?

Wij kunnen u ook bijpraten over de afweging tussen het bouwen van een native app versus een HTML5-gebaseerde app via bijvoorbeeld Sencha Touch of PhoneGap en samen met u een inschatting maken wat voor uw project het best zal werken.

Projectvoorstel

Projectvoorstel

Nadat we hebben vastgesteld wat de app precies moet gaan doen, werken we samen dit idee verder uit.

We delen het benodigde werk op in stukken waarbij we een inschatting maken van de complexiteit en hoeveelheid werk voor elk onderdeel. Dit is voor u waarschijnlijk interessant aangezien het zo zichtbaar wordt waar de complexiteit zit, zodat we daar eventueel nog op kunnen bijsturen.

Uiteindelijk ontvangt u een gespecificeerde prijsopgave met een indicatie van de opleverdatum voor de verschillende onderdelen. Door met een vaste prijs te werken kunnen we u een zorg uit handen nemen: eventuele lastige bugs of integratieproblemen leveren voor u geen onverwachte kosten op.

Iteraties

Snelle iteraties

Meestal proberen we zo snel mogelijk een eerste mock-up versie (soms al met wat basis functionaliteit) op te leveren, op basis waarvan we kunnen uitproberen wat het beste werkt.

Dan begint er een cyclus met regelmatige feedback van uw kant en leveringen van probeer-versies van onze kant.

Afronding

Afronding en puntjes op de i

Als u tevreden bent over het functioneren van de app is het tijd om de app van een mooi uiterlijk te voorzien. Hiervoor werken we samen met partners die de graphics verzorgen, of met een door u aangedragen partner die bijvoorbeeld betrokken is bij de huisstijl van uw bedrijf.

Testen

Testen en Release

Tijdens het hele traject besteden we uiteraard al aandacht aan het testen van de functionaliteit van de app en aan het eind intensiveren we dit zodat de release zo bug-vrij mogelijk is.

Verder begeleiden we u waar nodig met het papierwerk en het daadwerkelijk releasen van de app in de app stores (de Apple App Store en Google Play).

Als dit naar tevredenheid is afgerond ontvangt u de eindfactuur voor het project. De app is pas klaar als u zeer tevreden bent over het eindresultaat!

Garantie

Garantie

In de eerste drie maanden na de release van de app lossen we eventuele bugs die door gebruikers worden gevonden gratis op.

De app wordt desgewenst voorzien van een crash reporting module zodat makkelijk zichtbaar is wat er eventueel nog mis gaat bij gebruikers.

Bij een Android app kan een nieuwe release meteen na een bugfix plaatsvinden, bij iOS apps kunt u ervoor kiezen om kleine wijzigingen op te sparen en dan een nieuwe versie te releasen, met de bijbehorende review van Apple.

Adres

Johan Frisostraat 9
5246 TG Rosmalen


t
e